HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Kövér László, újdonsült fideszes képviselőnk az LMP-ről

2010.04.15. 22:16 LMP-Zala

Kövér László, a Fidesz-KDNP Zala megyei listájáról a parlamentbe kerülő képviselő (Veszprém megyéből származó Pest megyei lakos) nyilatkozta a következőket az LMP-ről:

Kövér László üdítőnek tartja az LMP stílusát. A Fidesz választmányi elnöke a Heti Válasznak azt mondta, sokan az SZDSZ utódjának tartják az új pártot, de szerinte erről még korai ítélkezni, noha benne is "él némi bizalmatlanság velük szemben".

A fideszes politikus szerint "sokan zöld selyempapírba csomagolt SZDSZ-nek titulálják" az új pártot, és "van ebben valami", de ő mégsem veszi őket egy kalap alá szalonképtelen erőkkel.

Kövér László szerint még nem dőlt el, hogy az LMP-sek az SZDSZ rossz, szélsőséges hagyományainak folytatói vagy a magyar liberalizmus megújítói akarnak-e lenni. Mint mondta: a Jobbikhoz és az MSZP-hez képest "mindenképp üdítő volt az a stílus", amit az LMP képviselt az elmúlt hetekben.

Kedves László! A nyilatkozat majdnem összes megállapítása nettó hülyeség. Önnek, mint a megyénket képviselő választott tisztségviselőnek bármikor rendelkezésére állunk, nagyon szívesen elmagyarázzuk az összes tévedés mibenlétét, mint ahogy ezt a kampány során is szívesen megtettük volna.

1 komment

Címkék: fidesz szdsz lmp voks10

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr571925010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slowlife89 2010.04.15. 22:48:37

Fölös próbálkozni, úgysem értené meg...:(
süti beállítások módosítása