HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

100 kérdés Orbán Viktorhoz

2010.04.02. 18:20 LMP-Zala

100 kérdést intézett a Lehet Más a Politika Orbán Viktorhoz, a Fidesz elnökéhez, hogy végre kiderüljön, mire készül a legnagyobb ellenzéki párt, ha kormányra kerül.

A 100 kérdést tartalmazó mintegy 20 méter hosszú ívet Schiffer András, az LMP országos listavezetője a budapesti Fidesz-székház kapujára tűzte ki. Mint Schiffer elmondta, megfejtettük a Fidesz választási szlogenjét: Csak a Fidesz nem áll ki nyilvános vitára más pártok képviselőivel, Csak a Fidesz bujkál a választók elől és Csak a Fidesznek nincs számon kérhető programja.

Itt az idő színt vallani, itt az idő, hogy a Fidesz végre nyilvánosságra hozza, mit kíván tenni kormányon. Felnőttnek kell nézni a választókat – mondta Schiffer – ezért nem elég kiállni egy számon kérhető programmal, de vállalni kell az elképzelések és vélemények ütköztetését a széles nyilvánosság előtt is.

Végtelenül cinikusnak tartjuk Szíjjártó Péter mai nyilatkozatát, melyben azzal ütötte el az LMP hatpárti vitára való felhívását, hogy az nem időszerű. A választóknak még április 11. előtt kell tudniuk mérlegelni, kinek adják a voksukat, még az első forduló előtt lehetőséget kell számukra biztosítani, hogy valódi alternatívák közül választhassák ki, ki kerülhessen kormányra és a parlamentbe.

Schiffer András 100 órát adott Orbán Viktornak a kérdések megválaszolására. A kérdések a http://lehetmas.hu/upload/10/10/201004/fideszkerdesek.doc linken olvashatók.

Budapest, 2010. április 2.

Video tudósítás itt.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány választás fidesz ügyek lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr741890229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása