HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Kampányfőnökünk

2010.01.26. 16:58 LMP-Zala

Pár nappal ezelőtt Karácsony Gergely, a Medián közvélemény-kutató intézet eddigi kutatási igazgatója bejelentette, hogy az LMP kampányfőnökeként fog tevékenykedni az országgyűlési választási kampányban. Ezzel párhuzamosan, a parlamenti pártok által elszabotált civil kezdeményezésű kampányfinanszírozási törvényt helyettesítendő, etikai kódexre tett javaslatot, amelyet az LMP magára nézve kötelezőnek ismer el, és amelyekhez a többi párt csatlakozását kéri. Az etikai kódex központi eleme egy nyilvános kampányszámla felállítása, ezen keresztül vezetjük a kampányköltéseinket, ennek fogalmát rendszeresen nyilvánosságra hozzuk a kampány folyamán.

Megtudhattuk azt is, hogy az LMP 3 fő kampánytémája az antikorrupció, a zöld gazdaságpolitikai fordulat és az esélyteremtés lesznek. Részletek hamarosan :)

A bejelnetés kavart egy kis médiazajt, néhány cikk, videó:

Bejelentés a HVG-ben: Civil a pályán
ATV interjú
Népszava cikk
Török Gábor elemzése

Szólj hozzá!

Címkék: kampány bemutatkozás választás facebook kampányfinanszírozás lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr571704153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása