HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Zalai szavazatokkal zalai képviselőket a Parlamentbe!

2010.04.09. 13:50 LMP-Zala

A Lehet Más a Politika Zala megyei szervezete kérdésesnek tartja, hogy megfelelően képes lesz megyénk érdekeit képviselni egy, a választások esélyesének számító párt megyei listavezetője, aki zalai szavazatokkal csaknem biztosan mandátumhoz fog jutni. Arról sajnos nincs információnk, hogy az említett úr akár a kampány során hányszor járt Zalában, de azt tudjuk, hogy nem itt született, nem élt itt, nem dolgozott itt, viszont a kampány során elhangzott sok megnyilvánulását nem Zalában tette.

Tudjuk, hogy az ország majdnem összes megyéjében a listák élén "ejtőernyősök" landoltak. A Lehet Más a Politika egy demokratikus, alulról építkező pártszervezet, a listás helyeket a megyei közgyűlés és az országos választmány egy együttdöntési eljárásban határozza meg, ahol a javaslattételi jog kizárólag a megyét illeti meg.

Kérjük tehát azokat a zalai választókat, akiknek a megye képviselete fontos a Parlamentben, listás szavazatukat ne a Fidesz-KDNP listájára adják! Csak a Fidesz jelölt "idegen" listavezetőt zalai listája élére!

Zalai szavazatokkal zalai képviselőket a Parlamentbe!

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz zala igazságosság lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr751906869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása