HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Választási csalás? Egy fenét!

2010.03.17. 01:04 LMP-Zala

Soha nem akartam ilyeneket blogolni (lásd még negatív kampány), de most túl szeretnék esni a kötelezőn, remélem az érintett párt tanulni fog az esetből, és nem próbál erőszakkal és törvénytelenül keresztbe tenni nekünk:

Történt, hogy Földi Áron nagykőrösi jelöltünk leadta a kopogtatócéduláit, amelyek között a Jobbik hvb delegáltja összeesküvés nyomait találta, és ebben a hvb többi tagja partner volt, így 130 cédulánkat érvénytelenítették. Meg is jelent ez rögtön a Jobbik honlapján.

Természetesen a határozatot megfellebbeztük, és a területi választási bizottság kimondta, hogy a 130 cédulából 124 érvényes. Az Országos Választási Bizottság továbbá kimondta, hogy a Jobbik jogszabályt sértett a fenti cikk közzétételével is.

Erről egy cikk.

Még egy hasonló ügyönk van Budapesten, Szabó Tímea körzetében (ott a Jobbik érintettségét nem tudom megerősíteni), ahol szintén irreálisan nagy számú cetlit érvénytelenítettek. Reméljük, többet ilyen képtelenségekkel nem kell foglalkoznunk, és a többi párt is belátja végre, hogy mi is politikai tényezők lettünk, és képesek vagyunk összegyűjteni a cédulákat.

2 komment

Címkék: választás jobbik leadás lmp ajánlószelvény

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr901845960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LMP-Zala · http://lmp-zala.blog.hu 2010.03.17. 13:04:42

Mai hír, kommentár nélkül teszem közzé:

1. Pintér Attila a JOBBIK képviselőjelöltjének nyilvántartásba vétele
Bp., Főváros VIII. kerület 10. sz. Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság a 15/2010. (III. 10.) sz. 10. OEVKVB határozatával 4 igen szavazattal, egyhangúlag, a következő döntést hozta:
Az OEVKVB kezdeményezi a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságnál annak kivizsgálását, hogy Pintér Attila a JOBBIK Magyarországért Mozgalom -- Párt országgyűlési képviselőjelöltjére leadott többes ajánlószelvények, valamint elhunyt személy nevére kiállított, valamint kiskorú személy személyi azonosító számát tartalmazó és leadott
ajánlószelvény ügyében fennáll-e a Büntető Törvénykönyv 211. § b) pontjában ütköző
bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja.

Ők meg a mi két tollal kitöltött cetlijeinket kifogásolták (a helyi választási bizottság meg partner volt a szabályos cetlik érvénytelenítésében)... No comment.

Will-O-The-Wisp · http://www.will-o-thewisp.gr/ 2010.03.18. 16:51:44

Szabó Tímea ügyében is úgy tűnik, elfogadták a fellebbezést, mert most már ő is szerepel a választás.hu oldalon az LMP jelöltjei között.
süti beállítások módosítása