HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Kik pénzelik az LMP-t? Most megtudhatod!

2010.01.28. 10:49 LMP-Zala

A rendszeres cáfolatok ellenére makacsan tartják magukat a pletykák, hogy az LMP SZDSZ utódpárt, ilyen-olyan gyanús körök pénzelik.

Kérem szépen, NEM! Az LMP bemutatta nyílt kampányszámláját, amelyen keresztül nyomon lehet követni, mekkora adományokból mekkora kifizetéseket teljesít a párt. A választási kampányban ennek forgalmát legalább hetente nyilvánosságra hozzuk a http://lehetmas.hu/kampanyszamla oldalon.

Az LMP megalakulása óta hirdeti, hogy a milliárdos körök nagy összegű adományai helyett (amelyeket tapasztalatunk szerint korrupciós pénzek formájában kamatostul visszakérnek) sok támogató kis összegű adományaiból kívánja fenntartani működését. Amíg a többi párt ugyanezt nem teszi meg, addig sajnos nem tudják lemosni magukról a korrupció árnyékát, keményebben fogalmazva nem bűncselekmény hiányában, csak bizonyíték hiányában lehet őket felmenteni.

Tavaly a Freedom House és a Transparency International civil szervezetek a parlament asztalára letettek egy új kampányfinanszírozási törvényt, amelyet a parlamenti pártok (elsősorban a FIDESZ) obstruáltak. A két szervezet a pártok kampánykiadásait a kepmutatas.hu oldalon folyamatosan monitorozza és közzéteszi.

FIDESZ, MSZP, JOBBIK, MDF, SZDSZ, többiek! HONNAN VAN A PÉNZ?

Szólj hozzá!

Címkék: kampány bemutatkozás választás mszp fidesz szdsz mdf jobbik kampányfinanszírozás ügyek lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr781708551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása