HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

176 kampány - első tanulságok

2009.11.01. 13:50 LMP-Zala

A 176 kampány kicsit nehézkesen, de tanulságosan indul a megye szempontjából.
1. Először is, van némi gond az online felülettel, kicsit nehezen használható a térkép, és úgy látszik, nincs elég energia a frissítésekre.
2. Úgy tűnik, hogy a szerkesztők különösen Zalaegerszeget bojkottálják: megismételt regisztrációm ellenére is egy nagy 0 díszeleg. Csak remélni merem, hogy nem ugyanez történt 10-20-30-50-100 tavábbi szimpatizánsunkkal!
3. Ami viszont nagyon pozitív, hogy több regisztráció is érkezett olyan helyekről, ahol amúgy nem nagyon mozgolódnak párttagok és aktivisták. Példa erre a Lenti központú választókörzet. Ezen felbátorodva nemsokára fel fogok tenni ide a blogba egy aktivista regisztrációs formot, hátha ezen az úton is sikerül növelni a holdudvart.
4. Ami pedig még pozitívabb, hogy varázsütésre egy komolyabb emelkedés látszik a blog látogatottságában a kampány beindulásakor. Persze egy darabig még nem fog lehalni tőlünk a blog.hu szervere, de mindent el kell kezdeni valahogy :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr511490764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása