HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Az LMP nyílt levele Kövér László részére

2010.11.10. 17:23 LMP_ZALA


 Az LMP nyílt levele Kövér László részére

 

Tisztelt Házelnök Úr!

 

Meglepve vettük észre, hogy a november 2-i ülésnapon a képviselőket egy papír várta az ülésteremben az asztalukon azzal a szöveggel, hogy egy bizonyos Gentleman magazint átvehetnek a Szervezési Főosztályon. Mint később a sajtóból kiderült, egy 10 ezer forint értékű férfiaknak szóló luxusmagazinról volt szó.

 

Ez több szempontból is aggályos: először is nem értjük, hogyan segédkezhet az Országgyűlés Hivatala kereskedelmi magazinok terjesztésében? Mit kell vajon egy magazinnak tennie ahhoz, hogy az ülésteremben ajánlják a képviselők figyelmébe? Ráadásul ez a magazin távolról sem a parlamenti munkához szükséges információkat tartalmaz, hanem szexista toposzokat sulykol, luxusautókkal, méregdrága órákkal, mindezt tetézve a nők puszta dekorációként való használatával. Az értéke pedig túl van azon, amit a jog csekély értékű ajándéknak nevez, így befolyásolásra is alkalmas.

 

Ezúton szeretnénk megkérni Házelnök Urat, hogy intézkedjen annak érdekében, hogy az Országház ülésterme a továbbiakban ne váljon sem luxus férfimagazinok, sem egyéb kereskedelmi sajtótermékek promóciós helyszínévé.

 

Budapest, 2010. november 10.

 

 

Az LMP frakció nevében:

 

Dorosz Dávid

Ertsey Katalin

Jávor Benedek

Kaufer Virág

Kukorelly Endre

Scheiring Gábor

Schiffer András

Szabó Rebeka

Szabó Tímea

Vágó Gábor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr352438935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása