HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

LMP hétvége Zalában

2010.01.12. 01:45 LMP-Zala

A hétvége sűrűre sikeredett. Volt szórólapkézbesítés, akció, gyűlés és megyejárás is.

Az akciót megint a zalaegerszegi piacra szerveztük, ezúttal a szolgáló és védő szervezet komoly érdeklődése mellett. Ugyan az akció nem sikerült túl jól szórólapkézbesítési problémák miatt, de valamivel kiütöttük a biztosítékot az esemény rendőrségi bejelentésekor. Tippem van, mivel... A járőrökkel azért megbeszéltük, mennyivel könnyebb dolga lesz mindannyiunknak, ha kiírják a választást: onnantól már kampányidőszak kezdődik, akkor nekünk nem kell már az akciókat bejelentgetni, nekik meg nem kell a papírokat tologatni, és a városban cirkálni.

Délután gyűlést tartottunk, több új arccal bővültünk ismét. Most már konkrét kampányelőkészületeket beszéltünk meg, tájékoztató volt a jelöltállításról, listaállításról, plakáttervekről, fórumszervezésről, kapcsolat- és hálózatépytésről.

Másnap meg nyakunkba vettük a megyét, hogy szimpatizánsokat látogassunk. Meg kell állapítanom, az LMP szimpatizáns nagyon jó házigazda, a hölgyek meg finomakat sütnek-főznek! Kalandos volt az út, pl az autót kitolni hóból-sárból, de a hétvége eredménye öt új segítő!

Legyél te is a segítőnk, jelentkezz a zala kukac lehetmas pont hu címen!

Szólj hozzá!

Címkék: választás zala találkozó ügyek lmp aktivista támogatom

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr711665386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása