HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Támogasd munkánkat!

2009.10.26. 17:12 LMP-Zala

Ha értékeink, eddigi tevékenységünk elnyerte tetszésedet, kérlek támogasd munkánkat! Ahhoz, hogy szavazatoddal támogathass, még nagy utat kell megtennünk. A mostani -legtöbb helyen megyei szintű- szervezeteinket választókerületi szintig ki kell építenünk, elégséges számú aktivistával feltöltenünk az ország legtávolabbi pontján is, hogy mindenütt sikeresen levezényelhessünk egy kopogtatócédula-gyűjtő-, majd egy választási kampányt. Ehhez alapvetően két dologra van szükségünk, sok lelkesedésre és némi pénzre.
Ha úgy érzed, az előbbiben tudnál segíteni, jelentkezz segítőnek: http://lehetmas.hu/tejossz
Ha pedig az utóbbiban, támogatási elveinket elolvashatod honlapunkon. A pártunkat nem nagyvállalatok, nagyvállalkozók pénzéből tartjuk fenn, mert ők általában utólag benyújtják a számlát, így növelve a már most is végeláthatatlan korrupciót, hanem egyének kis adományaiból. Ha ennek fényében a támogatásunkról döntesz, kérjük jelöld meg Zala megyét! http://lehetmas.hu/tamogatom
Ha momentán egyikben sem tudsz segíteni, akkor is számítunk rád szimpatizánsként, szavazóként. Kérhetsz hírlevelet, beléphetsz az iwiw és facebook csoportunkba!

Köszönjük, hogy segíted munkánkat!

Szólj hozzá!

Címkék: iwiw facebook hírlevél lmp aktivista támogatom

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr731476713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása