HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Köszönjük Zalának is!

2010.03.21. 15:31 LMP-Zala

Most, hogy túl vagyunk a nehezén, köszönjük a 2-3000 zalai választópolgárnak, aki az ésszerű változásban bízva nekünk adta az ajánlószelvényét.

És köszönjük annak a néhány tíz lelkes segítőnknek, akik segítségével összejött két zalai körzet, és ezzel a megyei listánk. Most már talán elárulhatjuk, hogy a másik 3 körzetből egy volt reményt keltő, kettőt viszont elég hamar fel kellett adnunk. A harmadik körzetet sem sikerült végül behúznunk, mert fontosabb országos prioritások miatt egy csapattal Vas megyébe mentünk segíteni, hogy ott is biztos lábakon álljon a megyei lista. És sikerült: Sárvár áll, Vas áll, Zala áll, és az egész országban minden megye áll! Több jelöltet fogunk tudni indítani, mint az MDF (5-tel többet adtak ugyan be, de már most 8-at vissza is utasítottak ezekből), és több listát fogunk indítani, mint az MDF (Somogyban már buktak, Vas és Nógrád is rezeg). Ezzel a hajrával meg is fordítottuk a közvélekedést, most már az MDF-nél sokkal esélyesebbnek tartanak minket, Török Gábor szavazásában az MDF bejutása 18%, az LMP bejutása 78%. Az összefogás erejével: IGEN, LEHET!

Kedves olvasó! Kérjük, támogass minket továbbra is, ha pedig eddig nem tetted volna, segítségeddel most akár még előrébb tartanánk. Ha elkérted volna a szelvényeket családodtól, ismerőseidtől, akár 3-4-5 körzetünk is meg lehetett volna a megyében, így nem kényszerülnének kanizsai, lenti, keszthelyi és hévízi szimpatizánsaink szavazataik megosztására.

Minél nagyobb lesz az ismertségünk, annál könnyebb lesz, de lényeg a lényeg, ezt a logisztikai csatát megnyertük, de előttünk még a háború többi ütközete a következő 3 hétben, ahol már bizonyosan súlyosabb szereplők leszünk. (Be is fogunk kapni néhány alaptalan mélyütést, mint ahogy már meg is támadták Földi Áron, Szabó Tímea és Schiffer András körzeteit, de mindannyiszor megcáfoltuk a támadások valóságtartalmát, és ezután sem lesz ez másként!) Az utóbbi egy hétben a média irányából is megszűnt a mellőzés, már nem lehet elhallgatni minket, mintha nem is léteznénk. feladatunk tehát, hogy a hátralevő 3 hétben minél jobban kiterjesszük ismertségünket, a többi már fog jönni magától. Előre, és cél, mint ahogy a kampányfőnökünk is megmondta, most már a 8%!

 

2 komment

Címkék: kampány választás zala 5% lmp kopogtatócédula ajánlószelvény támogatom 8%

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr911856813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lehetmas 2010.03.21. 17:08:43

Gratulálok!

Csak arra kérlek Titeket, hogy ne az MDF-fel foglalkozzatok! Az ő sorsukat "elintézik" maguk!

LMP-Zala · http://lmp-zala.blog.hu 2010.03.21. 18:41:34

Köszönjük, gyakorlatilag már el is intézték. Már 3 listájuk esett ki, adtak már le több halott nevére szóló ajánlószelvényt, természetesen nem foglalkozunk velük :)
Több megyében -köztük Zalában- és Budapesten az SZDSZ menti őket, akiket a mai döntéssel lehúztak a listákról, így a következő 48 órában még nagyon csúnyán össze is kaphatnak.

Akkor ezen a fórumon is jelzem, hogy mi lejárt politikusokkal sehol sem foglalkozunk.
süti beállítások módosítása