HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Ejtőernyős Zalában? Vajon megcáfolja-e a megyei FIDESZ a spekulációmat?

2010.03.13. 10:59 LMP-Zala

Figyelem! Mindez csak megalapozatlan spekuláció!

A FIDESZ képviseletében Kövér László országos választmányi elnök megnevezte országos listás jelöltjeit. A dolog szépsége, hogy a FIDESZ félti az egyéniben nem induló országos frontpolitikusait, hogy ha sok egyéni körzetet megnyernek, alig jut nekik országos listás hely, így "betolják" őket a megyei listák élére. Persze ha egy megyére két országos politikust is rá akarnak tolni, az már kezd sok lenni a helyieknek. Így kerülnek egyes politikusok "egy kicsit" odébb. Veszprém megyére például két politikus is jutna, így lehet, hogy míg Navracsics Tibor ott maradt, Kövér László Zalába ejtőernyőzött...

A Lehet Más a Politika alulról építkező szervezet. A megyei listákat a megyei és az országos választmány közösen hozza meg, mindkettőnek vétójoga van, tehát bármelyikük egyetértése nélkül nem lehet listát állítani. Ezel a rendszerrel az ejtőernyősök megjelenése gyakorlatilag kizárható. A megyei listánk nyilvánosságra hozatala napokon belül várható.

Persze lehet mondani, hogy könnyű így, hogy nincs túl sok esélyünk egyéni győzelmekre. De, kedves FIDESZ, ilyenkor kell egyéniben elindulni, és vállalni, hogy esetleg a választók közvetlenül is elmondhatják véleményüket Kövér Lászlóról, illetve adott esetben a pártról.

2 komment

Címkék: kampány fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr751836218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaandor 2010.03.14. 21:21:19

"Kövér Lászlóról illetve Kövér Lászlóról"?

Amúgy korrekt vélemény. Álljon ki, ha mer! :-)

LMP-Zala · http://lmp-zala.blog.hu 2010.03.14. 22:18:53

Köszönöm, az elgépelést javítottam.
Megpróbáljuk majd kihívni listavezetői vitára, hátha egyszer majd leutazik Zalába :)
süti beállítások módosítása