HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Csapataink harcban állnak - Zalában is

2010.02.11. 23:18 LMP-Zala

Nehéz dolog az aktivista élete. Nappal járja az utat a 30 centis friss, szűz hóban, éjjel meg szervezi a megyét, várost, falut, leltároz, adminisztrál, mindezt ingyen, a saját szabadsága terhére. Még blogolni sincs idő napok óta...

Az ellenszél óriási:

  1. A FIDESZ kétmillió cetlit gyűjt le, holott 132ezer elég volna, tehát tizenötszörösen túlgyűjt. Mindezt gondolom azért, hogy a kicsiknek ne maradjon annyi.
  2. Az emberek körében nagyon nagy az elégedetlenség. Ezt sajnos úgy vezetik le, hogy senkinek nem adják oda a céduláikat. Hiába magyarázom, hogy ezzel csak azt segítik, hogy a mostaniak maradjanak ott...
  3. Szokás szerint kialakult a feketepiac, kéred a cetlit, és a válasz: "Már eladtam". Ez nem demokrácia, ez korruptivity! De már említésre sem érdemes. (Már várom, mikor keresnek meg ismeretlen telefonszámról "jóakaró" emberek, hogy cetlit kínáljanak megvételre.)
  4. Akik odaadnák, azok féltik az állásukat, fiukat, lányukat, jövőjüket, hiszen a cetlire majdnem a vércsoportjukat is rá kell írni!
  5. Mellesleg meg felnyomnak minket, hogy vesszük a cetlit, pedig nem hiszem, hogy elfogadnák havi fizetésnek, ami a pártkasszában van...

De ha senki sem próbálja meg, ugyanezek az emberek fognak örökké rajtunk élősködni.

Csapataink harcban állnak. Néhol küzdenek ugyan a hótorlaszokkal, a közönnyel, és az elégedetlenséggel (mintha mi csináltuk volna ezt az országgal), de megyünk keményen.

SEGÍTSETEK!

Gyűjtsetek cetlit a környezetetekből, és jelezzetek a zala@lehetmas.hu-ra!

Köszi!!!

1 komment

Címkék: kampány fidesz kampányfinanszírozás ügyek lmp kopogtatócédula ajánlószelvény feketepiac

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr241750922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

x23 2010.02.14. 14:04:42

Ezen az oldalon bárki leírhatja, hogy mit vár el a jövendőbeli kormánytól:

http://ajanlomneked.webege.com/content/választás-2010-mit-kíván-magyar-nép
süti beállítások módosítása