HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Keszthelyen is lehet(ne) más a politika

2010.09.16. 22:06 LMP_ZALA

Keszthely - Karácsony Gergely, az LMP országgyűlési képviselője tartott sajtótájékoztatót városunkban. A tájékoztató fő témája az LMP Keszthelyi Szervezetének nyílt kampánykasszája és a párt programja volt.

Egy feldíszített Karácsonyfa fogadta a sajtó képviselőit az LMP sajtótájékoztatóján. A fa alatt szimbolikus ajándékok hirdették a párt programjának pontjait. Akadálymentesített középületeket, szabad strandokat, vagyonfelélés és eladósodás helyett programot, jövőt, sikert, nyilvános átlátható városgazdálkodást, ingyenes parkolást és a lakosság képviseletét szeretnék megvalósítani az LMP képviselő jelöltjei.

Az LMP közleményében elmondta:” Az LMP nagyon örül, hogy a megnehezített választási indulás ellenére is sikerült Keszthelyen minden körzetben hiteles képviselőjelöltet állítanunk. Büszkék vagyunk arra, hogy az összes jelölt a civil életből jött, korábban egyik sem kötelezte el magát egyetlen politikai formáció mellett, de most elérkezettnek látta az időt, hogy az LMP színeiben részt vegyenek Keszthely jövőjének alakításában. Ha a választáson csak a jelöltek hitelessége és felkészültsége számítana, akkor az LMP – nek minden választókerületben komoly esélye lenne a győzelemre.

Németh Áron Csaba, képviselőjelölt a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy az LMP programjában fontos társadalmi igényeket karol fel. Fontosnak tartják a szabad strandok kialakítását. „Az a célunk, hogy városokat és a természeti környezetünket visszaadjuk a polgároknak.”

Karácsony Gergely, a párt országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, hogy a szabad strand ügyének felkarolása szimbolikus cselekedet, ami tükrözi az LMP pártpolitikájának értékét. Karácsony Gergely kiemelte, hogy az LMP a többi párttal ellentétben, sok embertől kér kevés pénzt, amiért cserébe korrupciómentes és hiteles politikusokat küld az önkormányzatba. A nyílt, bárki által ellenőrizhető kampánykassza tartalma jelenleg még nem elegendő a párt kampányterveinek megvalósítására, de a jelöltek kérik a város polgárait, hogy támogassák a helyi csoport kampányát adományaikkal. „Az LMP vezetése a keszthelyi plakátok nyomdai kivitelezésével támogatja a helyi kampányt, de az állampolgárok segítsége is kell ahhoz, hogy Keszthelyen is más legyen a politika!

Szólj hozzá!

Címkék: kampány

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr12301754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása