HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Az LMP megújítaná a helyi demokráciát

2010.09.16. 22:13 LMP_ZALA

Karácsony Gergely, a Lehet Más a Politika kampányfőnöke sikernek nevezte, hogy Keszthelyen minden körzetben tudtak jelöltet állítani. Zalaegerszegen pedig a helyi politika megújításáról, átláthatóságáról beszélt. Csütörtöki sajtótájékoztatóján kiemelte: a Balaton-parti városban több célt szeretnének megvalósítani, egyebek között ingyenessé tennék a strandokat, s a parkolást. Úgy vélte, mindez vonzóvá tenné a várost, s a kieső bevételeket pótolná a vendégszám növekedés. Németh Áron Csaba hozzátette: az intézkedéseik szolgálnák a város jövőjét, a turizmus fejlesztését, de természetesen Keszthely egészét nézve kell megtenni az intézkedéseket.
Karácsony Gergely hangsúlyozta: az LMP nem csak szavakkal, hanem tettekkel is küzd a korrupció ellen, ezért nyílt kampánykasszát vezetnek, annak számait bárki megtekintheti, ellenőrizheti.
Karácsony Gergely csütörtökön Zalaegerszegen is járt, s sajtótájékoztatót tartott. Mint elhangzott, a Lehet Más a Politika szeretné a helyi önkormányzatoknál megújítani a politikát, nagyobb átláthatóságot biztosítanának például a közpénzek elköltésének.
A párt országgyűlési képviselője kifejtette: az a céljuk, hogy ahol képviselőjelöltet vagy polgármesterjelöltet tudtak állítani, legalább elérjék az országgyűlési választásokon mutatott eredményt, de abban bíznak, hogy akár jelentősen javítani is tudnak a szereplési arányon.
   
Fontosnak nevezte, hogy minden nagyobb városban, így Zalaegerszegen is legyen képviselőjük a testületben, hogy ezzel "megtörjék azt a politikát, ami az elmúlt húsz évben alakult ki országosan és a helyi közéletben".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr892301781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása