HTML

LMP Zala megye

Az LMP Zala megyei szervezetének hírei, eseményei, rendezvényei. zala(kukac)lehetmas.hu

Üzeneteink

lehetmas.hu hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Viccnek is durva lenne…

2010.07.02. 21:20 LMP-Zala

Egy ma megjelent kormányhatározat arra szólítja fel az állami intézményeket, hogy tegyék ki a falaikra a Nemzeti Együttműködésről szóló politikai nyilatkozatot. Az LMP már a parlamenti határozat elfogadásával sem értett egyet, hiszen az együttműködést nem lehet dagályos politikai nyilatkozatokkal létrehozni.

A nyilatkozat közzétételére vonatkozó kormányzati szándék a 20. századi magyar történelem legrosszabb korszakait idézi. A nem központi kormányzati szervek esetében a kormányhatározat ugyan nem teszi, nem is teheti kötelezővé a nyilatkozat közzétételét, ám felkéri azok vezetőit, hogy ők is gondoskodjanak a közzétételről. Ezzel a kormány tulajdonképpen hűségnyilatkozatot követel a független állami intézményektől. Ez nem az együttműködés, hanem a félelemkeltés rendszere. Nincs szó, amivel ki tudnánk fejezni, hogy az LMP mennyire elképesztőnek tartja ezt a határozatot. Első hallásra nem is hittük el, hogy igaz lehet. Viccnek is durva lenne.
 
Budapest, 2010. július 2.

Szólj hozzá!

Címkék: narancsuralmi rendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp-zala.blog.hu/api/trackback/id/tr712126029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása